12.11.2016

Eruption, Hellcrawler, Morbid Creation, TrainStation SubArt, 12. november 2016

V kranjskem TrainStation SubArtu bodo v soboto, 12. novembra nastopile tri domače metal skupine.

Press info

Eruption, Hellcrawler, Morbid Creation, TrainStation SubArt

Eruption, Hellcrawler, Morbid Creation, TrainStation SubArt

Sobota, 12. november 2016 ob 21. uri

Vstopnina: 6 EUR

Domača thrash metal pošast Eruption počasi zaključuje turnejski ciklus predstavljanja albuma »Tenses Collide«, saj z novim letom napoveduje nov album, ki bo izšel prek španske založbe Xtreem Music. Tokrat se bodo sploh prvič do sedaj ustavili tudi v kranjskem Trainstation SubArtu, kjer bodo, okrepljeni po krajši turneji z avstrijsko zasedbo Tulsadoom, predstavili tako stare hite kot tudi nekaj pesmi s prihajajočega albuma.

Po krajšem zatišju se postapokaliptični death'n'roll prvaki Hellcrawler letos na sceno vračajo z novo stvaritvijo imenovano »Sandstorm Chronicles«, s katero žanrsko in vsebinsko stopajo še korak dlje od studijskega prvenca »Wastelands« in se zvočno približuje old school death metalu švedske šole. Skupina je novo ploščo izdala preko domače založbe On Parole Productions, za mastering pa je poskrbel legendarni Dan Swanö (Edge Of Sanity, Bloodbath,...).

Morbid Creation je mlada štiričlanska zasedba iz Postojne, ki prakticira death metal stare šole s švedskih pridihom in prisega predvsem na primitivne glasbene strukture. Po demo kaseti (2015) so julija letos v samozaložbi izdali prvi studijski album z naslovom »Blasphemic Fantasies«.

Več o koncertu