22.11.2016

Nagradni natečaj Volkswagen Rocks

Volkswagen organizira natečaj Volkswagen Rocks, s katerim želi odpreti vrata mladim slovenskim bendom in jim ponuditi možnost nastopanja, najboljše izmed njih predstaviti na velikem zaključnem koncertu in zmagovalca poslati na turnejo z legendami slovenskega rocka.

Press info

Natečaj Volkswagen Rocks
Foto: arhiv Volkswagen Rocks

Namen natečaja

Namen natečaja »Volkswagen Rocks« (v nadaljevanju nagradni natečaj) je iskanje in spodbujanje novih neuveljavljenih slovenskih rock glasbenih skupin in promocija blagovne znamke Volkswagen kot podpornika mladih glasbenikov in slovenske rock glasbe.

Trajanje natečaja

Prva faza nagradnega natečaja – zbiranje prijav - traja od 14. 11. 2016 do 31. 12. 2016. Četrtfinalisti, ki se bodo predstavili na lokalnih koncertih, bodo znani 10. 1. 2017, lokalni koncerti pa bodo potekali deset četrtkov, začenši s 26. 1. 2017, zadnji koncert pa bo na sporedu 30. 3. 2017. Glasovanje za finaliste bo potekalo od 3. do 15. 4. 2017. Finalisti, ki bodo nastopili na zaključnem nastopu, bodo znani najkasneje 18. 4. 2017. Zaključni koncert bo potekal 12. 5. 2017 v Ljubljani, lokacija bo znana naknadno.

Udeleženci

Udeleženci natečaja so lahko vse slovenske rock skupine, ki še niso izdale samostojne plošče pod okvirom založbe, razen če gre samo za pogodbo o distribuciji, v tem primeru je prijava možna. V nagradnem natečaju ne morejo sodelovati zaposleni v podjetju Porsche Slovenija d.o.o. in podjetju Agencija 101 d.o.o., člani ter bivši člani glasbene skupine Šank Rock ali njihovi ožji družinski člani (zakonec, izvenzakonski partner, starši, otroci) in druge osebe, ki kakorkoli neposredno sodelujejo pri izvedbi natečaja. Vsi udeleženci lahko sodelujejo v natečaju le v svojem lastnem imenu in s sodelovanjem potrjujejo, da so vsi posredovani podatki le njegovi lastni podatki, ter da se strinjajo s temi pravili. Člani prijavljenih skupin, ki so mlajši od 18 let, morajo k prijavi priložiti pisno soglasje staršev ali zakonitega zastopnika, da jim dovoljujejo udeležbo na natečaju, sicer bo prijavljena skupina avtomatsko izključena iz nadaljnega izbora.

Več o natečaju.