14.10.2016

Natečaj za brezplačno studijsko snemanje v studiu Jork

Zavod Muzikobala v sodelovanju z dekanskim studiem Jork ob praznovanju 25-letnice studia razpisuje natečaj za brezplačno studijsko snemanje ene skladbe. Rok za prijavo: 23. oktober 2016.

Press

Studio Jork
Foto: www.studiojork.com

Natečaj brezplačnega snemanja ene skladbe v studiu Jork je namenjen glasbenikom oziroma glasbenim zasedbam z območja štirih obalnih občin. V okviru projekta bo petčlanska komisija izbrala eno glasbeno zasedbo oziroma izvajalca, ki bo svojo avtorsko skladbo posnel v studiu Jork pod vodstvom tonskega mojstra Gabriela Ogrina. Master posnetega materiala bo izvajalec prejel v digitalni obliki (format wav), poleg objave na straneh spletnega portala Muzikobala.com pa bo poslan še na številne radijske postaje in druge medije. Cilj natečaja je glasbenikom ponuditi izkušnjo snemanja njihovega materiala v profesionalnem studiu z dolgoletnimi izkušnjami.

Pogoji sodelovanja pri natečaju:

- vsaj polovica članov glasbene zasedbe mora biti iz katere od štirih obalnih občin (Ankaran, Koper, Izola, Piran),

- zasedba oziroma izvajalec mora biti vpisana na portal Muzikobala (v kolikor še ni, lahko to postane z izpolnitvijo obrazca, ki ga najdete tukaj),

- žanrskih in jezikovnih omejitev ni.

 

Zasedbe in izvajalci, ki izpolnjujejo zgoraj navedene pogoje, naj na elektronski naslov natecaj@muzikobala.com do 23. 10. 2016 do 24.00 pošljejo:

- demo posnetek skladbe oziroma posnetek z vaj v MP3 formatu,

- fotografijo vseh članov in izpolnjen MO obrazec,

- besedilo skladbe, ki jo želijo prijaviti, v doc. formatu,

- kontakt zasedbe (ime člana, njegova funkcija, telefonska številka in e-mail).

 

Dobljeni posnetki bodo v anonimni (le oštevilčeni) obliki poslani članom komisije, ki bodo individualno ocenili njihovo izvedbeno kakovost in ocene posredovali organizatorjem natečaja. O rezultatih ocenjevanja bodo vse skupine obveščene prek telefona in elektronske pošte. Izbrana zasedba bo dodatno obveščena o natančnem nadaljnjem poteku izvedbe projekta. Okvirno bo snemanje v studiu potekalo v začetku leta 2017 (januar-februar).

Dodatne informacije so dosegljive na:

Gabriel – gabriel.ogrin@muzikobala.com, Eva – eva.branc@muzikobala.com