25.11.2019

Odprte uhe in Muzične muhe

Združenje Muzofil vabi na predstavitev svojega letnega delovanja, ki se bo odvilo v soboto, 30. novembra 2019, od 15. ure dalje, v skladišču soli oziroma Razstavišču Monfort v Portorožu.

Press info

Odprte uhe in Muzične muhe

Članstvo Združenja Muzofil se bo predstavilo z ustvarjalnimi delavnicami, pravljicami, razstavo likovnih del in fotografij, projekcijo kratkih filmov ter glasbenimi nastopi.

Vstop po mili volji!

FB DOGODEK

Muzofilske aktivnosti
15.00–19.00

Zgodnjepopoldanski čas je namenjen raznoliki muzofilski in muhasti ustvarjalnosti. Vabljeni ste prav vsi, ki bi se radi preizkusili v likovnem in glasbenem svetu, ne pozabite pa niti na pravljice! Dejavnosti so zastavljene medgeneracijsko, zato so se lahko pridružite v spremstvu nonotov in non, vnukinj in vnukov, tet in stricev, mam in tatov, seveda prijateljčkov in prijateljic… Dejavnosti spodbuja muzofilsko članstvo, ki bo poskrbelo, da bo bila vsakršna muhavost dobrodošla!

Zaželene bele prijave!

Prijave na delavnice niso nujne, so pa zaželene (za pripravo prostora in materialov): zdruzenje@muzofil.org

Muzofilske muzike
19.00–21.00

Večerne ure bodo obarvane predvsem glasbeno. Skladišče soli bodo ozvočili kar v skladbišče, in sicer s pomočjo muziciranja na osnovi raznolikih glasbenih tradicij, tako ljudskih kot popularnih. Muzicirali bodo Gremo v sol, Robert Babič in istRaNbuL.

Razstava slanih slik in projekcija muzofilmov

Muzofilke in muzofilci bodo na ogled ponudilil likovna in fotografska dela, ki so nastala tekom celoletnega delovanja, predvsem po navdihu soli in solin, skupnega muziciranja na muzofilskem Prazniku glasbe in pa krožnega razstavljanja likovnih del Vaskota Vidmarja.

Razpored:

15:00

3 Pravljice

15:00 – 19:00

Likovno soljenje na puranski način - delavnica

15:00 – 19:00

Sneženo moženje in manufakruta nunalc - delavnica

15:45

SOLzaSOL - projekcija muzofilma

16:00

Zvočno barvanje - delavnica

17:00

muzofilski Praznik glasbe - projekcija muzofilma

17:15

Kitarska potapljanja - delavnica

19:00

Ideogrammi II - projekcija muzofilmov

19:15

Gremo v sol - koncert

19:45

Robert Babič - koncert

20:30

istRaNbuL - koncert

Odprte uhe in Muzične muhe