13.02.2017

Old Boys Club? #5 (Sekulović vs. Raay)

Na petem srečanju Old Boys Club? k Nikoli Sekuloviću v goste prihaja Raay, eden najbolj uspešnih avtorjev slovenske popularne glasbe tega desetletja. Srečanje bo 1. marca.

Press

Old Boys Club? #5 (Sekulović vs. Raay)
Foto: F. Virant / Gsus Ajax

Na petem srečanju serije javnih glasbenih posvetov z naslovom "Old boys club?" bo Nikolin tokratni sogovornik Raay - eden najbolj uspešnih avtorjev slovenske popularne glasbe tega desetletja. Skozi pogovor bosta secirala mite in legende o vsebini, disciplini, vztrajnosti, prilagodljivosti in seveda – poslu.

Raay je skorajda idealen sogovornik za sredine pogovore: multipraktik (pevec, instrumentalist, glasbeni producent, manager …) z izjemno širokim naborom izkušenj. Veliko glasbenih žanrov. Veliko področij, posredno in neposredno povezanih z glasbo. Veliko ljudi, s katerimi sodeluje. Veliko rezultatov doma in v tujini. Veliko uspehov in tudi veliko porazov. Veliko želje po napredku. Z velikimi vložki časa, energije, pozornosti in denarja.

Z mnogimi dosedanjimi sogovorniki (Karoli, Gregorin, Radičević, Dimek, Križaj, Špehar) ima skupno lastnost: nekateri ga kujejo v zvezde, drugim gre na živce.

Obetate si lahko pravo vzdušje: veliko neposrednosti, brez dlake na jeziku. 

Srečanje bo 1. marca ob 17. uri v Kogojevi dvorani DSS, Trg francoske revolucije 6, Ljubljana. Vljudno vabljeni!