30.03.2018

Razpis za nastop na Festivalu MIKK 22

MIKK Murska Sobota objavlja razpis za sodelovanje neuveljavljenih prekmurskih avtorskih glasbenih skupin na festivalu MIKK22, ki se bo letos odvijal od 14. in 15. septembra 2018 v Murski Soboti.

Press info

Razpis za nastop na Festivalu MIKK 22

MIKK Murska Sobota želi s tem razpisom vzpodbuditi delovanje mladih neuveljavljenih prekmurskih glasbenih skupin in na ta način tudi skrbeti za prihodnji razvoj kvalitetne alternativne in urbane glasbene scene v Murski Soboti kot tudi v širši regiji Prekmurja.

MIKK poziva vse zainteresirane glasbene skupine k prijavi. Izbrani bosta lahko največ dve glasbeni skupini, ki jim bosta omogočili nastop na festivalu MIKK22. MIKK Murska Sobota bo poskrbel za organizacijo, tehnično podporo, promocijo, pogostitev kot tudi za simboličen honorar za izbrane nastopajoče.

Pogoji sodelovanja:

Na razpis se lahko prijavijo glasbene skupine/ glasbeniki iz Murske Sobote in njene bližnje okolice, ki imajo na razpolago za 30 minut lastnega avtorskega repertoarja. Glasbene skupine naj ustvarjajo avtorsko glasbo iz raznolikih »nadžanrskih« urbanih glasbenih zvrsti kot so alternativni rock, punk, metal, hip hop, elektronika, jazz, ipd.

Prijavljene glasbene skupine so dolžne v svoji prijavi poslati kratko biografijo, kontaktne informacije, 2 fotografiji in posnet glasbeni material (najmanj 2 skladbi) v mp3 obliki, cd zapisu ali na kakšni od spletnih platform.

Razpisni rok:

Razpis se zaključi 18. maja 2018. Prijave, ki bodo prispele po navedenem roku ne bodo upoštevane.

Prijava: Zainteresirane glasbene skupine naj pošljejo vse zahtevane materiale na elektronski naslov na info@mikk.si do petka, 18. maja 2018.

Obveščanje o izboru:

Po končanem razpisu bo organizator naredil selekcijo prijavljenih.

O izboru nastopajočih bodo prijavljeni obveščeni po elektronski pošti ali na naveden kontakt ob prijavi.

Organizator si pridržuje pravico, da ne izbere tudi nobene od prijavljenih glasbenih skupin, vkolikor bo presodil, da ne spadajo v sam koncept festivala.

Za več informacij v zvezi z razpisom nam lahko pišete na info@mikk.si.