28.11.2019

Winter Days of Metal 2019

Festival Winter Days of Metal se bo v Bohinjski Bistrici, med 28. novembrom in 1. decembrom 2019, odvijal že četrtič.

Press info

Winter Days of Metal 2019

Izkušena ekipa, ki že organizira največji slovenski glasbeni festival MetalDays, se je odločila, da je čas za prave zimske metalske počitnice. V letu 2017 se je rodil nov festival – Winter Days of Metal.

V čudovitem okolju Bohinjske doline, čisto v podnožju najvišje slovenske gore Triglava, skupaj z osupljivim in skrivnostnim Bohinjskim jezerom, se je rodil nov festival. Marca 2017 je mirna vasica Bohinjska Bistrica pozdravila metalce z vsega sveta. V letu 2018 se je festival Winter Days of Metal odvil kar dvakrat. Četrtič pa bo Bohinjska Bistrica gostila festival WDoM 2019 v mesecu novembru z Kataklysm, The Black Dahlia Murder, Whitechapel, Bolzer in mnogimi drugimi.

Winter Days of Metal pa ni samo glasbeni festival, so prave zimske festivalske počitnice. Čeprav je na glasbenem festivalu seveda v ospredju glasba, pa boste obiskovalci lahko uživali tudi v zimskih radostih, ki jih ponuja Bohinj; na prostranih smučiščih Vogla si boste lahko privoščili smučanje ali deskanje, za tiste, ki pa jim mraz ne diši preveč, pa bodo poskrbeli v Vodnem parku Bohinj z bazeni in SPA centrom. V večernih urah pa boste lahko uživali v bogatem glasbenem programu v Dvorani Danica.