05.04.2016

Zaključek natečaja freeŠn

Študentski natečaj kreativnega komuniciranja freeŠn v organizaciji Študentske sekcije slovenskega društva za odnose z javnostmi zaključuje svojo tretjo edicijo.

SIGIC

Zaključek natečaja freeŠn

Natečaj kreativnega komuniciranja freeŠn je letos kot novost uvedel glasbeni natečaj. Z njim skuša nadobudnim, še neuveljavljenim glasbenim ustvarjalcem ponuditi odskočno desko za nadaljnji razvoj in jih povezati s pomembnimi akterji slovenske glasbene scene. Strokovna komisija v sestavi Jaka Berger (Radio Študent), Robi Bulešić (SAE Institute) in Andreja Bolčina ter Matjaž Manček (CUK Kino Šiška) je izbrala tri najboljše, ki so se prijavili na natečaj. Tako bodo 11. aprila, ob 21h, na brezplačnem koncertu, ki se bo odvijal na malem odru Kina Šiška, nastopili elektronski duo PAIR+, alternativna zasedba Blue Town's Radio ter kantavtorka Sandra Erpe, ki se je širši publiki predstavila že v oddaji Slovenija ima talent.

Pokrovitelji bodo izbranim izvajalcem omogočili profesionalno snemanje v Glasbenem studiu ArtSoul, koncert v živo in prispevek na Radiu Študent ter nastop v mariborskem Salonu uporabnih umetnosti pod okriljem Lou Budget Records.