23.09.2022

Pomurje poje

KUD Bunker v soboto, 24. septembra na Sejmišču v Gornji Radgoni organizira glasbeni dogodek Pomurje poje.

Press info

Pomurje poje

Unicum

Štiri članski band iz Pomurja, ki preigrava mešanico funka, rocka in rapa. Fantje so pred kratkim izdali čisto pravi album Recipe.

Einschlog

Zasedba Einschlog je začela delovati leta 2012 pod prvotnim imenom Franz Jösef I., katerega so z izidom svojega prvega albuma spremenili v ime, pod katerim jih poznamo danes. Njihov prvenec Guts & Glory je požel obilico dobrih kritik doma in v tujini.

Potato Mushroom

….. dve besedici, ki predstavljata štiri-člansko punk skupino, ki kar poka po šivih in ne sprejema kompromisov na odru.

Dežurni krivci

Kot je zapisal Jure Longyka: Svoj “grunt rok”, kot mu ves čas pravijo, so doslej zrašplali na pet studijskih albumov, ki vsi po vrsti praskajo s trdoto in ostrino zvoka ter neusmiljeno kritičnostjo besedil. Z leti so postali ena najbolj trdoživih rokovskih institucij severovzhodne Slovenije in gibalo lokalne alter scene.

Wrong

Po dolgem času spet prihajajo na oder Radgonske legende nu metala. Posebne predstavitve ne potrebujejo, bo pa spet odmevalo po Radgoni.

Odpisani

Odpisani so stari znanci radgonskih odrov. Tokrat prihajajo osveženi z novim vokalistom Dariem Bergom in kitaristom Markom Blažekom. Muziko so malo zapakirali v Angleščino, pripravili nekaj novih cukrov, seveda pa ne bodo manjkali stari hiti.