29.05.2018

Bliža se koncert zmagovalca zborovske Evrovizije 2017, ženskega zbora Carmen manet

Priborite si par vstopnic! 19. junija se bodo s skoraj izključno novim programom v Cankarjevem domu predstavile pevke, ki se že od srednje šole družijo v pevskem zboru pod vodstvom Primoža Kerštanja.

SIGIC

Bliža se koncert zmagovalca zborovske Evrovizije 2017, ženskega zbora Carmen manet

V prvem delu koncerta bo pevski zbor, premierno v Sloveniji, skupaj s Komornim godalnim orkestrom Slovenske filharmonije izvajal delo Magnificat, norveškega skladatelja K. A. Arnesena. V drugem delu pa bodo dekleta predstavila še različna dela naslednjih slovenskih in tujih skladateljev: Ambroža Čopija, Frana Gerbiča, Christopha Becka in Frodeja Fjellheima, Ole Gjeila, Tobina Stokesa ter Eriksa Ešenvaldsa. Poslušalci bodo na koncertu lahko slišali tudi obe zmagovalni skladbi z izbora Evrovizijski zbor leta 2017.

Bi želeli na koncert ženskega pevskega zbora Carmen manet, zmagovalca Zborovske evrovizije 2017? Sodelujte v nagradni igri! Na Facebook strani SIGIC v komentarju označite osebo, s katero bi se želeli udeležiti koncerta ter odgovorite na tam zastavljeno vprašanje. Poiščite odgovor na spodnjih povezavah. Izžrebali bomo tri pare, ki boste deležni brezplačnih vstopnic. Nagradna igra traja do 6. junija.

Povezava na dogodek v Cankarjevem domu
Povezava na pogovor v reviji Odzven