26.11.2018

Electro City Ljubljana

V petek, 30. novembra 2018 se bo v Klubu Channel Zero odvil promocijski dogodek ob izidu kompilacije Electro City Ljubljana.

Press info

Elektroliza: Electro City Ljubljana

Elektroliza je klubska serialka, ki jo je leta 2006 pognala ekipa entuzijastov v klubu Channel Zero na Metelkovi. Na odličen odziv je pri ljubiteljih elektro, acid in temačne techno glasbe naletela že na začetku, v tem času so se odvili odmevni nastopi producentov in pionirjev iz mednarodnih glasbenih inkubatorjev. Združila je namreč tudi izvajalce in posadke iz nekdanjih jugoslovanskih republik - Slovenije, Hrvaške, Srbije in Makedonije...

Dvojna vinilna kompilacija balkanske družine, na kateri se z avtorskimi skladbami predstavlja 13 elektro izvajalcev, je zbirka skupnih spominov in vizij prihodnosti. 29. junija je izšla pod etiketo Elektroliza, ki jo je založil KUD Channel Zero, v Evropi pa je na voljo v okviru distribucijske hiše Bordello A Parigi. Prvi, junijski promocijski dogodek je uspešno za nami, pred nami pa se v petek, 30. novembra obeta še drugi sklop, v katerem se bodo z live, DJ in kombinirami nastopi predstavili še preostali gostujoči jezdeci domače balkanske electro in techno scene.