09.07.2019

Koncertno poletje v Tivoliju

V mesecu juliju v organizaciji Mednarodnega grafičnega likovnega centra - MGLC v ljubljanskem Tivoliju vsak torek in četrtek potekajo koncerti.

Press info

Poletje v Tivoliju

Torkovi večeri pred gradom Tivoli se začenjajo ob 20h. Prejšnji teden sta že nastopila Duo Ponte, nocoj pa bosta etno glasbo iz mediteranskega bazena predstavljala Klarisa Jovanović in Igor Bezget. 16. julija bo štafeto prevzel škotski blueser Tony Rose, torkovski cikel pa bo zaključila irska kantavtorka Grainne Hunt. Naj omenimo še, da bodo pred koncerti javna vodstva po grafičnem bienalu z začetkom ob 18.30 v MGLC, tako v slovenskem kot v angleškem jeziku. 

Četrtkov cikel koncertov v Veliki dvorani Švicarije je prejšnji teden otvorila zasedba Your Gay Thoughts, ta teden pa bo nadaljevala Dubzilla. 18. julija bo stene zatresel hibridni elektropunk in breakbeat v izvedbi BeatMyth, cikel pa bo končal precej bolj eterični Bowrain, s svojo fuzijo elektronske in akustične glasbe. Četrtkovi koncerti se začenjajo uro kasnje, tj. ob 21h. Vstop na vse koncerte je prost plačila.