30.06.2017

Štirkina poletna osvežitev

Klub K4 poleti ne bo zaprl vrat, ampak bo na željo številnih prijateljev in gostov, ki iščejo kvalitetno nočno zabavo v prestolnici, ponudil po tri dogodke tedensko.

Press info

K4 - najava poletne sezone

Ta vikend bosta v Klubu K4 v okviru Festivala urbane kulture ogrevala Britanec Ø in Nizozemec Tom Trago, 7. julija pa sledi tudi uradna otvoritev poletne sezone UVK4 z rezidenčnimi didžeji.

Vodstvo Kluba K4 se je letos na pobudo številnh ustvarjalcev, ljubiteljev glasbe, posameznikov in organizacij, ki soustvarjajo turistično ponudbo v Ljubljani, pa tudi tujcev, ki bi med počitnicami radi spoznali klub z 28-letno tradicijo, ki je v spomladi gostil tudi mednarodno odmevni Boiler Room in Umekovo Zeto Reticulo, odločilo, da namesto tradicionalnega poletnega glasbenega posta raje ponudi posebni počitniški program, ki se bo odvil v programskem sklopu UVK4. Le-tega bodo stkali hišni in drugi domači ustvarjalci, ki redno soustvarjajo Štirkine zgodbe, počitniškemu ritmu življenja pa bo prilagojen tudi urnik.

Klub K4 bo poleti aktiven ob sredah, petkih in sobotah, odpiral se bo ob polnoči (uro kasneje, kot sicer) zapiral pa ob 6. uri. Vstopnina za vse dogodke bo žepu prijaznih 5 evrov (3 za zgodnje ptiče).