16.06.2020

Sukanje v Mostah

Če te zanima organizacija dogodkov, rolaš musko, pomagaš pri promociji neodvisno organiziranih dogodkov ali pa vse od naštetega in bi rad-a izvedel več od mlajših in starejših koleg-ov/ic ter nadgradil svoje znanje, je Sukanje v Mostah napisan zate!

Press Info

Sukanje v Mostah

Preddelavnica Open decks se bo odvila v soboto 20. junija, med 14. - 18. uro, kjer boste imeli mladi DJ-ji dobili priložnost pokazati svoje veščine, najprej na Open decks dogodku, zmagovalec pa še na jesenskem dogodku Moste Open.

Prijave na Open Decks zbirajo na: https://forms.gle/EWpuopgYftXZbxTy5


Sukanje v Mostah je projekt mladih iz mladinskega centra Mladinska postaja Moste (MPM). V MPMju že nekaj časa vzpostavljajo glasbeni studio in organizirajo glasbene prireditve za mlade, s Sukanjem v Mostah pa so stopili še korak naprej. V okviru projekta bodo tako za vas pripravili celostno usposabljanje na področju organizacije glasbeno-kulturnih dogodkov na prostem, s poudarkom na elektronski glasbi.

Usposabljanje bo zajemalo naslednje delavnice:

1. Tehnike iskanja glasbe za DJ-e (30. junij)
2. Vse o organizaciji glasbenega dogodka (7. julij)
3. Izdelava strategije za medijsko pokritost dogodka (14. julij)
4. Tehnična izvedba dogodka (21. julij)
5. Naredi sam svojo DJ mizo (28. julij)

Prijava na delavnice: https://forms.gle/kXCtndP5xbJK1Nxk7

Udeležba je brezplačna! Vabljen-a, da se pridružiš v Mostah in spoznaš stare in mlade mačke, se podružiš in odneseš domov polno torbo novih izkušenj in znanj. Se vidimo v Mostah!

Za več informacij smo na voljo preko FB chata in elektronske pošte info@postajamoste.si