30.01.2020

Vsi na MENT čez teden dni!

Festival in konferenca se začneta 5. februarja, dogajanje pa že danes z otvoritvijo razstave in koncertom skupine Baba Zula.

SIGIC

Vsi na MENT čez teden dni!

Z dvema preddogodkoma se danes začenja uradno odštevanje do šeste edicije festivala MENT Ljubljana, ki bo med 5. in 7. februarjem prestolnico za tri dni prelevil v epicenter domače, regionalne in evropske glasbene kreativnosti.
        
Danes ob 19.00 vabljeni na otvoritev četrte prodajne razstave glasbenih plakatov appointMENT 4.0. Tudi letos so bili 77 izbranim domačim ter evropskim umetnicam in umetnikom dodeljeni glasbeni izvajalci, ki nastopajo na festivalu. Sedem izvodov vsakega plakata, ki bodo oštevilčeni in opremljeni z žigom, bo v času razstave naprodaj v galeriji Dobra vaga.

Razstava, ki sta jo kurirali Dora Trček in Lara Mejač, bo v galeriji DobraVaga na ogled do 29. februarja. V zgornjem preddverju Kina Šiška bo prvič potekala tudi prodajna razstava preteklih edicij glasbeno-umetniških plakatov appointMENT ALL STARS. Na voljo bodo od 30. januarja do 4. februarja.