27.04.2017

Noctiferia – Kitajska, Francija, Slovenija

Noctiferia je letos z izidom CD plošče in vinilke posebnega akustičnega projekta Transnatura obeležila svojo 20. obletnico, sedaj pa jih čaka koncertiranje na najrazličnejših svetovnih odrih.

Press info

Noctiferia – Transnatura

Po velikem koncertnem dogodku v SNG Drama Ljubljana se je skupine Noctiferia odpravila na Kitajsko. Ponovno so se namreč odzvali vabilu na največji kitajski festival MIDI, ki ga obišče več kot 100.000 ljudi. Še pred prvomajskim koncertom na festivalu, pa jih bodo jutri, 28. aprila gostili v klubu Inferno v Šanghaju.

Po vrnitvi s Kitajske pa se bodo fantje iz zasedbe odpravili v Francijo, kjer bodo v začetku junija na prestižnem festivalu FIMU nastopili kar dvakrat. Enkrat bodo nastopili v klasični metalski izvedbi, drugič pa z razširjeno zasedbo projekta Transnatura.

Akustični projekt bo zasedba v začetku poletja ponovno predstavila tudi na domačih tleh, in sicer 29. junija na Večerovem odru festivala Lent.

Za vse tiste, katerih ušesa še niso okusila čudovitega zvočnega slačenja metal glasbe z albuma Transnatura, pa zadnji singl Holymen.