21.05.2018

29. Obletnica Kluba K4

Častitljiva obletnica, celodnevni program, pokajoč lineup. Na dan štafete mladosti 25. maja Klub K4 praznuje 29. obletnico, ki jo bo zabelil aktualni nemški techno boy band.

Press info

29. Obletnica Kluba K4

Da ne bo nesporazumov, dogajanje se začne že ob 17h na Vinyl Marketu pred klubom, ki ga bo spremljal tudi vintage shop. Za muziko bodo zadolženi rezidenti, za pijačo pa šankisti. Nadebudne producente ob 18h v klubu čaka še Ableton delavnica, 29ko pa razdremo ob 23h, ko se odpre mali floor.

Dnevni del 29. obletnice kluba K4

Vinyl Market 17.00 – 22.00

Pred čago z berlinskim boy bandom FJAAK in delavnico Ableton Live je na dan 29. obletnice 4ke obvezen postanek tudi na sejmu rabljenih plošč. Od 17h dalje bo pred klubom poleg gore večinoma klubskih vinilk poskrbljeno še za žejne in hiperaktivne: zunanji šank plus klubski rezidenti za platnšpilerji. Če vas vinilke ne zanimajo, boste pač kupil kako hudo cunjo v vintage shopu.

Prijavnina (za prodajalce): 20€ / osebo
- prostor 2m x 1m
- prostor si lahko razdeli več oseb, če nimate dovolj vinilk

Prijave za sodelovanje na sejmu pošlji na booking@klub-k4.si (število mest je omejeno).
- ime in priimek
- količina prostora

Delavnica Abelton: Live performans 18.00 – 22.00

V sklopu obletnice kluba K4 se bo v popoldanskih urah v kleti odvila nova delavnica Ableton z licenciranim učiteljem. Tokratna bo pokrila različne pristope k uporabi programa v Live Act in DJ namene ter pri strukturiranju projektov za nastop v živo. Zaželjeno je osnovno poznavanje programa.

Organizirana bo tudi poslušalnica na kateri boste imeli priložnost poslušati svoje stvaritve na klubskem ozvočenju. Zainteresirani prinesite svojo glasbo.

O predavatelju
Antonio Križnič, umetniško Tonske, je skladatelj, izvajalec in poučevalec elektronske glasbe. Orodje Ableton Live uporablja že več kot desetletje, pri čemer se osredotoča na deljenje svojega obsežnega znanja in izkušenj z drugimi glasbeniki in podobno mislečimi ljudmi, ki jih zanimajo inovativni glasbeni koncepti. Križnič ima certifikat za poučevanje programa Ableton Live.

PRIJAVNINA: 20€ / osebo
Prijave za sodelovanje na delavnici pošlji na booking@klub-k4.si (število mest je omejeno).
- ime in priimek
- naslov

Prijave za Vinyl Market in delavnice Ableton sprejemamo do 19. 5. 2018.


Trio berlinskih frendov je pod imenov FJAAK v 5 letih dodobra pregnetlo techno, house in rejverske nalomljenke ter navrglo nekaj mastnih hitičev. Če bi v isto sobo zaprli Sheda, Objekta in nekaj žbejev, bi dobili zvočni približek benda, ki je večino materiala izdal na nemški velikanki 50 Weapons. Njihova zadnja peterda je odjeknila januarja s predelavo rejverske himne Onslaught Roberta Hooda in Clauda Younga, pokalo pa bo tudi v 4ki, kamor prihajajo oboroženi z MPC-jem in live mašinerijo. Na velikem bo Berlinčane uvedel Phi wonder boy Kosta, zaključil E.B King, na malem pa prvič v 4ki Nulla skupaj z Limcem ter hišnim gnetenjem hrbtov Nitza in Lavke. Skozi temno noč nam bo posvetila 5237.

Lineup 29. obletnice Kluba K4

Veliki: 1-7
FJAAK Live (50Weapons, Monkeytown Records)
Electronic Badminton King (Scienceofuse, Niplodok)
Kosta (phi)

Mali: 23-6
Lavka b2b Nitz (Lost tapes, Synaptic)
Limc (Just υs)
Nulla

VJ: 5237

VJ: 5237