09.01.2017

Beatboxanje z Mladim Rapetkom

Mladi Rapetek, ustvarjalna delavnica s področja hip hop kulture vabi na beatbox seanso. 28. januar, udeležba brezplačna, prijava obvezna.

Press

Mladi Rapetek
Foto: Maša Gojić

Veš kaj je beatbox? Ne? Pa te zanima? Pridi na delavnico in se nauči, kako lahko samo s pomočjo ust ustvarjaš zvoke in ritme! Najprej bomo spoznali, kako se je beatbox, zvrst hiphop kulture, razvijal skozi zgodovino. Sledil bo praktični del, med katerim nam bo mentor Beatboxer Zhiga pokazal, kako pravilno držati mikrofon in kako zgolj s pomočjo ust izvajati osnovne zvoke (kick, hi hat in snare) ter ustvarjati osnovne ritme. Čisto na koncu se bomo pomerili v prijateljski beatbox bitki in tako preizkusili, kaj smo se naučili. Delavnica je del programa Mladi Rapetek, ki je namenjen spodbujanju hiphop kulture. Beatboxali bomo v okviru festivala kulturno umetnostne vzgoje BOBRI

Vabljeni fantje in punce od 9. leta starosti naprej! Dobino se pred klubom Gala Hala, prva stavba na desno pri vhodu v AKC Metelkova mesto. Potem gremo skupaj na toplo v prostore kluba SOT 24,5.

Delavnica je brezplačna, število mest je omejeno, zato se prijavi na mladi.rapetek@gmail.com!

Hvala YHD - Društvo za teorijo in kulturo hendikepa, ki za delavnico odstopa svoje prostore.