04.02.2020

Festival Scena 2020 - razpis

Društvo Indijanez izdaja razpis za sodelovanje mariborskih glasbenih skupin / glasbenikov na glasbenem Festivalu Scena, ki se bo letos odvijal od 10. do 12. aprila 2020 v Mariboru v dvorani ŠTUK.

Press info

Festival Scena 2020 - razpis

Glasbenike z razpisom pozivajo, da se prijavijo in s koncertom sodelujejo na festivalu. Na festival se lahko prijavijo tudi glasbene skupine, ki ne izvajajo izključno avtorske glasbe.

Ideja Festivala Scena je nastala v želji, da glasbena kultura in raznolikost v Mariboru ostaneta prisotna in da se glasbena sfera v prihodnosti še naprej korenito razvija in zaznamuje prostor in čas na področju kulture.

Zaradi obsežnosti projekta in nerednim financiranjem organizator udeležencem ne bo mogel poplačati s honorarjem, obljubljamo pa nekaj, kar je za glasbeno sceno in glasbenike tudi pomembno in vredno, tj. kulturno-glasbeno izmenjavo v velikem obsegu in polno tehnično in logistično podporo pri nastopu. Organizator bo zagotovil osnovno glasbeno opremo, ozvočenje, profesionalne tehnike, lučkarje in vse ostalo, kar je potrebno za dobro izvedbo glasbenega nastopa.

POGOJI SODELOVANJA:

Na razpis se lahko prijavijo glasbeniki / glasbene skupine iz Maribora in njegove bližnje okolice (30km).

RAZPISNI ROK:

Razpis se zaključi 23. marca 2020. Prijave, ki bodo prispele po navedenem roku praviloma ne bomo upoštevali.

PRIJAVA:

Na spletni strani www.pekarna.net izpolnite vprašalnik oz. kliknite na spodnjo povezavo:

http://pekarna.net/novica/festival-scena-2020

OBVEŠČANJE O IZBORU:

Po končanem razpisu bo narejenai selekcija, saj zaradi časovne omejenosti se vsi mariborski glasbeniki enostavno ne bodo mogli predstaviti. O izboru nastopajočih vas bodo obvestili po elektronski pošti oz. na naveden kontakt.

INFORMACIJE V ZVEZI Z RAZPISOM:

Za več informacij nam pišite na pisarna@indijanez.si