17.06.2024

Prihaja festival Soundgarden

Tretja edicija festivala kreativnih prebojev bo potekala od četrtka, 27. do sobote, 29. junija 2024 ob Velenjskem jezeru.

press

Soundgarden 2024

SoundGarden je družbeno inovativna platforma, ki spodbuja kreativne preboje osebne in poslovne rasti. Združuje podjetnike, umetnike, miselne voditelje in ustvarjalce sprememb, ki delijo svoja (spo)znanja, misli in vpoglede o najbolj perečih vprašanjih našega časa ter prebojne in inovativne rešitve za boljši jutri. Postavljen med drevesa, oblikovan na prostem v sproščenem festivalskem okolju.

Na festivalu boste lahko spoznali in se povezali z strokovnjaki in podjetniki, ki bodo delili svoje izkušnje in znanje iz različnih področij. Hkrati boste lahko sodelovali na prebojnih debatah in delavnicah, kjer boste izmenjali ideje in pridobili dragocene vpoglede v (nove) tematike.

Udeleženci festivala prihajajo iz različnih industrij, kar vam omogoča priložnost za širjenje svojega profesionalnega omrežja. Sodelujte lahko v debatah, kavč sešnih in neformalnih srečanjih, kjer lahko navežete stike z ljudmi, ki delijo tvoje interese in cilje.

Sodelujte lahko v delavnicah, osredotočenih na poslovni razvoj, kot so:

  • fundraising in komuniciranje z investitorji,
  • preboj na ameriški trg,
  • generacijsko prepletanje znanja in energije.
     

V sklopu festivala bo potekal dogodek "Event Organizers Summit", ki je namenjen vsem organizatorjem dogodkov, kongresov, festivalov, sejmov, lastnikom objektov, izposojevalcem in postavljavcem opreme za dogodke ter drugim akterjev iz spremljajoče industrije. To bo priložnost za neformalno druženje in povezovanje ter izmenjavo izkušenj med strokovnjaki s področja dogodkovnega managementa. Na dogodku se bodo lotili najbolj aktualnih tem v panogi in se povezali kot strokovnjaki. Skupaj bodo reševali skupinske izzive in iskali priložnosti za nadaljnje sodelovanje. Dogodek organizirata SoundGarden in Zbornica industrije sejmov in srečanj pri Gospodarski zbornici Slovenije. Event Organizers Summit bo potekal v četrtek, 27. junija 2024, ob 18:30 do 20:00. 

Na Soundgarden festivalu bo prisoten tudi SIGIC s svojo stojnico in playlisto "svežih" domačih izvajalcev. Se vidimo!