07.05.2021

Glasbeni natečaj CityBand 2021

Nakupovalno središče Citycenter Celje razpisuje natečaj za neuveljavljene glasbene skupine.

Press info

Glasbeni natečaj CityBand2021

Najboljša po mnenju strokovne žirije bo osvojila dva snemalna dneva v profesionalnem studiu, zmagovalec po mnenju »poslušalcev« pa darilne bone Desetak v vrednosti 500 EUR.V primeru sprostitve protikoronskih ukrepov se bosta obe zmagovalni skupini predstavili še kot predskupini velikega koncerta Siddharte, 1. 7. 2021, na Krekovem trgu v Celju.

Citycenter Celje v sklopu natečaja CityBand 2021 nudi možnost vsem še neuveljavljenim glasbenim skupinam (skupine, ki še nimajo javno izdane ene ali več skladb na kateremkoli nosilcu zvoka), da si preko tega razpisa zagotovite javni nastop (ta je letos odvisen od takrat veljavnih pogojev združevanja na prostem) in osvojite eno od privlačnih nagrad.

Strokovna komisija bo med prispelimi prijavami izbrala svojega zmagovalca, »poslušalci« pa preko Citycentrove facebook strani svojega.

Prijave pošljite najkasneje do srede, 2. 6. 2021, na priloženi prijavnici. Zmagovalca bosta o osvojenem naslovu obveščena najkasneje do 17. 6. 2021.  

Kako se lahko prijavite?

Prijave pošljite najkasneje do srede, 2. 6. 2021 Prijavo lahko oddate na 3 načine:

po pošti, s pripisom na kuverti "Razpis za glasbene skupine CityBand 2021" pošljite na naslov: Citycenter Celje, Mariborska cesta 100, 3000 Celje

po e-mailu na nena.horvat@city-center.si s pripisom "Razpis za glasbene skupine CityBand  2021", v priponki je lahko datoteka do 15MB

preko spletnega obrazca

Prijavi obvezno priložite:

demo posnetek najmanj 1 avtorske skladbe, ali povezava do te skladbe

sliko ali video skupine za predstavitev na Citycentrovih Youtube kanalu, spletni in facebook strani