05.12.2018

Hellcats iščejo kitaristko

Skupine Hellcats je znana po tem, da je slovenski glasbi prispevala prvo samostojno ploščo, ki jo je posnela ženska rock zasedba.

Press info

Hellcats v Stožicah
Foto: Dare Brenko

Dosedanja kitaristka skupine Hellcats se je na vaje in koncerte vozila iz Beograda, kar je postalo že malce naporno. Seveda se še dobijo, tudi zaigrale bodo še skupaj, toda sedaj so se članice skupine odločile, da v svoje vrste pritegnejo še eno kitaristko. Material za novo ploščo imajo že pripravljen in kmalu sledi odhod v studio.

Novo kitaristko čakajo poleg tega še drugi zanimivi izzivi, saj se punce že pripravljajo na 4. festival vse-ženskih skupin Dan rock žena. Koncerti, snemanje videospotov, ustvarjanje in zabavne vaje so vsekakor nekaj kar si želi vsaka glasbenica, zato verjamemo, da se vas bo našlo kar nekaj, ki bi se želele preizkusititi v priznani in uspešni glasbeni skupini, ki je v Sloveniji sinonim za rock glasbo, petke in usnje.

Vse hitroprste kandidatke se lahko prijavite in pošljete posnetke svojega igranja na hellcatsaudition@gmail.com ali kar na Facebook stran skupine. Z vsako se bodo pogovorile in jo povabile na vajo.