12.02.2021

Javni poziv Zavoda Sploh

Zavod Sploh v letošnjem letu vabi ustvarjalce k projektu Sluhodvod, ki je usmerjen k spodbujanju in razvoju glasbenih, zvočnih in izvajalskih postopkov ustvarjanja.

Press info

Zavod sploh

Zavod Sploh - Sluhodvod

K prijavi pozivajo ustvarjalce vseh generacij in področij umetnosti, pa tudi širše (zvok, glasba, video, fotografija, prostor, svetloba, uprizoritvene umetnosti, računalniško programiranje, igričarstvo, tehnologije itd.), pri čemer nas jih kot profesionalna izobrazba zanimata samoiniciativnost in motiviranost za ustvarjanje in soustvarjanje. Tema tokratne edicije je spomin: odnos, občutki, doživljanje, vtisi, sanje, razmislek, posledice ...

Delo bo potekalo v letu 2021, v sklopu katerega bodo ustvarjalci pripravili pet javnih dogodkov. Potekalo bo individualno in v skupini.

K prijavi je potrebno dodati pisni sestavek v obliki življenjepisa, motivacijskega pisma ali avtorski izdelek, ki nam bo ponudil vpogled v posameznikovo ustvarjanje.

V primeru, da prijaviteljem tovrstna oblika prijave ne ustreza, se lahko srečate tudi v živo po vnaprejšnjem dogovoru (zavodsploh@gmail.com).

Delo bo honorirano in bo potekalo v Ljubljani, v prostorih Španskih borcev. Pogostost srečanj po sprotnem dogovoru.

Prijave in vprašanja sprejemajo na naslov zavodsploh@gmail.com do 1. marca 2021.