28.01.2021

Klub Cvetličarna potrebuje pomoč!

Klub Cvetličarna se je znašel v nezavidljivi situaciji, saj se krčevito bori za svoj obstoj. Vse, ki radi zahajate v klub, ki deluje od leta 2003, prosijo za pomoč, da lahko preživijo še to leto.

Press info

Klub Cvetličarna
Foto: arhiv Kluba Cvetličarna

Epidemija Covid-19 je neprizanesljiva do mnogih sektorjev. Med njimi sta skoraj popolnoma ohromljeni prireditvena in gostinska dejavnost. Državna pomoč žal krije delček stroškov povezanih s poslovanjem, kar pa je za negotovo leto 2021 žal premalo za obstoj Kluba Cvetličarna.

Rezerve, ki so jih imeli za nepredvidene situacije so pri koncu. Z lastniki objekta so se na srečo uspeli dogovoriti za skoraj celoten odpis najemnine, ostal pa jim je letni strošek kredita ozvočenja in tehnike v višini 25.000 EUR.

Klub Cvetličarna, ki deluje v Ljubljani od leta 2003, je svojo zvesto ljubiteljsko publiko skozi leta gradila predvsem s konstantno kakovostjo programa in posluhom za želje in potrebe obiskovalcev, zaradi česar so se preko edinstvenih glasbenih izkušenj stkale pristne vezi med ustvarjalci, organizatorji in obiskovalci. Cvetličarna je že zelo kmalu postala prepoznavno prizorišče Jugovzhodne Evrope tako med obiskovalci, ki so že davno presegli meje slovenske prestolnice, kot med glasbeniki, ki se vedno znova radi vračajo in mnogi trdijo, da jim je nudila najboljše koncertne in klubske izkušnje.

Vse, ki radi zahajate ali ste zahajali v Cvetličarno, prosijo za pomoč, da lahko preživijo še to leto. Če pa se do konca leta razmere ne umirijo, bodo lastniki žal prostor oddali kot skladišče.

!!!PROŠNJA ZA DONACIJO & OHRANITEV KLUBA!!!