06.11.2020

Koncertni video tok

Klub študentov Kranj - KŠK in Trainstation SubArt pripravljata sklop online koncertov v "živo", ki se bodo odvili v mesecu novembru.

Press info

Koncertni video tok

Sobota, 7. november 2020 ob 21. uri
Natt

Natt preigravajo lahkotno težki crust/eksperimental/industrial/bm koktail. Bend je nastal 2019, vmes počival pol leta zaradi menjave članov, letos poleti pa ponovno pričel z vajami. Tokratni koncert, ki se bo odvil prek strama, bo njihov prvi javni koncert v novi postavi.

Sobota, 14. november 2020 ob 21. uri
Raggalution

Kranjski Raggalution od leta 2011 mešajo svojo reggae čorbo, začinjeno z dubom, funkom in ščepcem psihadelije. Trenutno se sem in tja pojavijo za kakšen butični nastop, večino energije pa posvečajo ustvarjanju tretjega albuma.
 

Sobota, 21. november 2020 ob 21. uri
INGOA
Sakrabolt
Smoking cactus

INGOA je zrasla s covidom. Je brez okusa, barve, vonja, stila, bannerja in imidža. Boben, bas in kitara so okuženi z distoržnom, flangerjem, sythom in reverb delayem. Vokala ni, saj vam bo videoprojekcija povedala vse.

Sakrabolt je HC metal skupina iz globin Kranja, ki se je združila januarja 2020, z namenom, da se ustvarja kaotično, groovy – energično glasbo v stilu New York Hardkora / 90s Metalcora in Groove metala. Za njimi sta dva divja koncerta in trenutno končujejo prvi EP, ki ga bodo verjetno izdali že letos! Pričakujte surov hardcore metal kaos!

Smoking cactus so entuziasti indie in na splošno rock glasbe. Pri vajah in v pesmih mešajo skupaj prvine punk rocka, funka, surf rocka, psihadelike, alternative, trapa, rapa in še marsikaj drugega v indie celoto, ki tvori bend, ki je eventuelno prišel iz garaž in kleti v SubArt.

Sobota, 28. november 2020 ob 21. uri
Smetnaki

Smetnake bi najlažje opisali, kot čredo divjih žrebcev, če 7 glasbenikov lahko štejemo kot čredo. Divjost teh žrebcev pa najlažje vidimo, ko s pomočjo dveh tolkalcev, treh trobil  in dveh kitaristov ustvarjajo mila sozvočja punka, funka, hip hopa, fusiona in metala.