21.06.2018

Lokalno popotovanje intergalaktičnih razsežnosti

StellarBeat Festival se letos ponovno vrača na akumulacijsko jezero Rogoza, kjer se bo v 3 dneh v glasbeni areni spopadlo 40 DJ-ev iz Slovenije in tujine.

Press info

StellarBeat Music Festival

Stellarbeat (22. - 24. junij 2018), največji festival elektronske glasbe v Sloveniji bo letos gostil velika imena, med njimi Timmyja Trumpeta, Sigalo in Davida Moralesa ter seveda lokalne mešalce vesoljskih ritmov Mike Valeta, Tima Urbanyo, Teo Vuckovic in druge. Pravo festivalsko vzdušje obeta tudi možnost kampiranja, ki bo organizirano v neposredni bližini prireditvenega prostora.

Glavna zvezda festivala bo Timmy Trumpet

V Sloveniji bo prvič nastopil eden najbolj edinstvenih performerjev - avstralski DJ, producent in instrumentalist Timmy Trumpet.

Na zaključnem večeru festivala, 25. junija v Stellar Areni bodo nastopili eksplozivni hrvaški DJ Matroda in fenomenalni Clay Clemens, Impulz, Maynamic in CHRNS. Poleg finalnega programa so organizatorji razkrili, da bo festival 22. junija otvoril z grammyjem nagrajen superzvezdnik David Morales v vrhunski kombinaciji z Mikeom Valetom, Paolom Barbatom, Timom Urbanyo in Teodorjem G.

Novi Undetected oder

Posebnost letošnjega festivala je tudi novi Undetected oder, na katerem organizatorji obljubljajo hitrejše in temnejše zvoke, kjer bodo tempo višali Petar Dundov, Insolate, Filip Motovunski, Veztax, Tea Vuckovic in mnogi drugi.