18.11.2016

Malamor: Viva la libertad!, MMC MinK, 18. november 2016

Zveza MinK vabi na koncert skupine Malamor, ki bo v tolminskem MMC MinK-u v petek, 18. novembra, predstavila svoj prvenec Viva la libertad!.

Press info

Malamor

MMC MinK, Tolmin

Malamor

Petek, 18. november 2016 ob 22. uri

Vstopnina: 5 EUR

Malamor je slovenski glasbeni eksperiment, ki se razvija od leta 2014. Zasedbo sestavljajo izkušeni glasbeniki, ki prihajajo iz različnih glasbenih miljejev. Pesmi, zapete v španščini, angleščini, francoščini in italijanščini so odsev okusov in osebnih izkušenj avtorice in vokalistke Sanaa Taha, ki se je dolga leta potepala po svetu. Glasba skupine Malamor vsebuje elemente mehiškega folka, tanga, rumbe, swinga, bluesa, garažnega rocka in psihedelije. Ob poslušanju skupine Malomor se lahko poslušalcu kaj hitro pripeti, da se v svoji domišljiji znajde v filmih režiserjev, kot sta Quentin Tarantino in Robert Rodriguez.

Skupina se je poleti, takoj po izdaji prvenca, ki nosi naslov Viva la libertatd!, odpravila na turnejo po Mehiki. V MinK prihajajo z namenom, da svojo glasbo preizkusijo na tolminski publiki, ki pregovorno velja za eno najzahtevnejših.

Zasedba: Sanaa Taha, avtorica glasbe in besedil, vokal; Luka Ropret, kitara; Jaka Hawlina, trobenta; Blaž Celarec, tolkala; Peter Baroš, klaviature.

Več o koncertu