25.05.2020

Mediadom Streaming – sklop koncertov, ki bo pospremil sprostitev ukrepov za prireditve!

Mediadom Piran, v so-organizaciji z Zveza Kulturnih Društev Piran ter O.I. JSKD Piran organiziramo nov projekt »Mediadom Streaming«.

Press info

Mediadom Streaming

Sklop koncertov v živo bo potekal v »prazni« dvorani Mediadoma v prihajajočem mesecu, v času, v katerem še niso dovoljenje javne prireditve. Sprva bodo prenosi v živo (streaming) potekali vsak ponedeljek in četrtek na uradnem Youtube kanalu Mediadom. Kasneje bodo glasbenim dogodkom sledile gledališke, lutkovne, stand-up in plesne predstave, ki bodo prav tako potekale brez publike, s katero s streamingom ohranjamo stik. Premostili bomo začasne prepovedi in omejitve glede večjih prireditev in podprli umetnike, ki so v danih razmerah v zelo nezavidljivem položaju.

Program Mediadom Streaming:

Ponedeljek, 25. maj 2020 ob 19. uri – Drago Mislej Mef

Četrtek, 28. maj 2020 ob 19. uri – Žiga Rustja

Ponedeljek, 1. junij 2020 ob 19. uri – Jure Lesar

Četrtek, 4. junij 2020 ob 19. uri – Iztok Novak Easy

Ponedeljek, 8. junij 2020 ob 19. uri – Elvis Šahbaz

Četrtek, 11. junij 2020 ob 19. uri – Lean Kozlar Luigi

Ponedeljek, 15. junij 2020 ob 19. uri – Stanly Bakan

Četrtek, 18. junij 2020 ob 19. uri – Krkuča Kunekšon

Ponedeljek, 22. junij 2020 ob 19. uri – Aleksander Novak


Tudi v Mediadomu, zgledujoč se po večjih kulturnih ustanovah in organizatorjih, bomo izpolnili pričakovanja naših obiskovalcev, ki so bili to pomlad prikrajšani za številne odpovedane kulturne dogodke, z možnostjo ogleda koncertov v živo. V opustelih koncertnih dvoranah in gledališčih zaenkrat publike (še) ni in je nekaj časa tudi ne bo. Po zatišju bo najprej zaživel oder, glasba bo pospešila kulturni utrip Mediadoma Pyrhani! Nastope glasbenikov, skupin, vokalistov….boste lahko spremljali preko spleta, v živo, na našem kanalu.
Z novim projektom »Mediadom Streaming« podpiramo lokalne ustvarjalce, bogatimo kulturno dogajanje v razmerah, ki so vse nas zaznamovale s prepovedjo približevanja.
Glasbenim dogodkom bodo sledile gledališke, lutkovne, stand-up, plesne predstave, ki bodo sicer potekale v prazni dvorani, a ne brez gledalcev! Z vsemi vami navezujemo in ohranjamo stike, Mediadom streaming vas vabi pred zaslone na ogled naših koncertov in prireditev, ki jim bodo sledile. Vsi prenosi bodo potekali ob 19.00 uri na uradnem Youtube kanalu Mediadom Pyrhani, ob ponedeljkih in četrtkih, med 25.5.2020 in 22.6.2020.

Podrobne informacije o projektu so dostopne na uradni spletni strani organizatorja www.mediadom-piran.si, ter na socialnih omrežjih Mediadom Piran.

Youtube kanal Mediadom:
https://www.youtube.com/channel/UCPS73IJTSUlMP0kg-3qS3tg