20.06.2022

Natečaj Sea Rock Festa Hrvatini

Odprt je natečaj za izbor bendov za Sea Rock Fest, ki se bo letos odvijal prvič in sicer od 2. do 4. septembra 2022, v neposredni bližini morja na obali v gozdičku pod vasico Hrvatini.

Press Info

Sea Rock Fest Hrvatini

Na festivalu  Sea Rock Fest Hrvatini je planiran naslednji glasbeni program:

Petek, 2. september od 18.00 do 2.00:

Soloartist 1
Alter band 1
Alter band 2
Alter band 3
in/ali
Alter band 4

Sobota, 3. september, od 18.00 do 2.00

Soloartist 2
Alter band 5
Alter band 6
Alter band 7
in/ali
Alter band 8

Nedelja, 4. september, od 13.00 do 17.00

Soloartist 3
Alter band 9

Za petek je ciljna usmeritev za nastopajoče glasbenike: stoner rock, grunge, postpunk, za soboto je ciljna usmeritev za nastopajoče glasbenike vintage rock in krautrock, v nedeljo je želja, da afro jazz reggae band zaključi festival, za solo artiste je želja, da izvajajo analogne zvoke. Odstopanja v sorodne zvrsti alternativne glasbe so možna.

Prijave so primerne za manjše, neznane glasbene skupine, ki imajo željo po nastopu, temu primerni bodo tudi honorarji. Plačilo izvajalcem znaša 45 EUR na vsakega člana benda, skupno št. vseh nastopajočih je omejeno na 30, vsak bend dobi 1 vstopnico za guest listo in bone za hrano in pijačo na dan nastopa in vsak nastopajoči prejme festivalsko vstopnico za 3 dni.

Želja in usmeritev je, da so zasedbe mednarodne in iz več držav, stage in ozvočenje bo manjše, concert area je 15 x 8m, na festivalu bodo zagotovljena tudi vsa glasbila, tako da če pride kdo iz tujine, mu ne bo treba pripeljati veliko glasbil s seboj. Kapaciteta pripreditvenega prostora bo max. 400 obiskovalcev.

Če kdo pozna bende, ki igrajo zgoarj navedene stile in so pripravljeni sprejeti te pogoje in ponudbo za nastopanje, naj prosim pišejo na mail  matej.hocevar@yahoo.com. Nekaj interesentov se je že javilo, izbor bo opravljen do 5. julija 2022.

Sea Rock Fest Hrvatini
Sea Rock Fest Hrvatini
Sea Rock Fest Hrvatini
Sea Rock Fest Hrvatini
Sea Rock Fest Hrvatini
Sea Rock Fest Hrvatini