13.07.2021

Nindri indri v Pomurje vabi glasbene navdušence

Glasbeni cikel Nindri indri za letošnje poletje napoveduje glasbeno osvežitev Pomurja.

Press Info

Nindri indri

Na bogati zapuščini sodobne pomurske glasbene scene želi Nindri indri zgraditi novo skupnost glasbenih navdušenk in navdušencev. Tako bodo v letošnjem juliju začeli s koncertnim ciklom, ki bi se moral zgoditi že prejšnjo jesen. Moči so združili različni akterji in akterke večinoma pomurske glasbene scene, ki bodo organizirali tri koncertne večere v treh pomurskih mestih. V Murski Soboti, Gornji Radgoni in Ormožu. Na treh dogodkih na prostem se bodo predstavile raznolike in kakovostne, domače in tuje glasbene izvajalke in izvajalci.

Na prvi večer cikla Nindri indri, 23. julij 2021, bo na dvorišču Mladinskega centra v Gornji Radgoni nastopila odlična hrvaška post-rock/dream pop zasedba Žen in domači popoidni postpank trojec balans. FB dogodek

V MiKKu bo 20. avgusta 2021 večer bolj elektronsko obarvan, saj bo s strani kritikov imenovani zvočni mag Kleemar končno v živo predstavil svoj prvenec No Love in Modern World, navdušujoča predvozačica CL_TR pa bo ogrela plesišče za vse plesa željne.

Prvi cikel Nindri indri se bo zaključil 4. septembra 2021 v Unterhundu v Ormožu, kjer bo nastopila zdaj že legenda ex-yu podtalja Damir Avdić, skupaj z lokalno specialiteto Jinho Jinza.

Nindri indri v Pomurje vabi glasbene navdušence