18.05.2017

Podaljšan poziv za prijavo na natečaj Klubski maraton 2017

Radio Študent poziva, kliče, prijazno vabi in spodbuja vse mlade in kreativne, še neuveljavljene glasbenike ter skupine, naj se prijavijo na natečaj za sodelovanje na Klubskem maratonu 2017 vse do 16. junija!

Press info

Klubski maraton

Letošnjo jesen bo Klubski maraton ponovno premarširal številne avtonomne in mladinske klubske prostore po vsej državi. Na večtedenski turneji se bo predstavilo šest obetavnih glasbenih ustvarjalcev oziroma skupin, ki jih bo na podlagi prijav na natečaj izbrala strokovna komisija glasbene redakcije Radia Študent.

Poleg turneje, ki se bo odvijala vsak konec tedna od sredine septembra do 3. novembra s finalnim večerom v Ljubljani, bo Radio Študent izbranim klubskim maratoncem omogočil tudi izvedbo radijskega koncerta v živo, obsežno promocijo med maratonom in po njem ter studijsko snemanje skladb, ki bodo izdane na promocijski zgoščenki Klubski maraton 2017.

ROK ZA PRIJAVO NA NATEČAJ KLUBSKI MARATON 2017 PODALJŠAN DO 16. JUNIJA!

Prijava naj vsebuje:

- vsaj tri avdio posnetke (format .mp3, 320 kbps),

- naslove in besedila skladb,

- kratko predstavitev skupine oziroma posameznika,

- ime in priimek kontaktne osebe, elektronski naslov in telefonsko številko.

Prijave sprejemajo izključno na elektronskem naslovu: klubski.maraton@gmail.com

Klubski maratonci 2017 bodo izvajalci, ki ne glede na dosedanjo koncertno in studijsko kilometrino s svojo glasbo kažejo nagib v smeri zanimivih in ustvarjalnih možnosti ob ustvarjanju hrupa in glasb. Izbrani ustvarjalci bodo postali del glasbene karavane, s pomočjo katere se je širši javnosti do sedaj predstavilo že blizu 100 klubskih maratoncev.

Dodatne informacije dobite pri glasbenem uredniku Radia Študent Žigi Puclju na naslovu glasbeni.urednik@radiostudent.si  ali na telefonski številki 031/610-346.

Vtisnite svoj pečat v slovensko podtalno glasbeno kulturo in postanite del najbolj prodorne glasbene karavane, Klubskega maratona Radia Študent!

Klubski maraton Radia Študent je najpomembnejši generator nove glasbene ustvarjalnosti v Sloveniji, ki s svojim utečenim programom dela odkriva, spodbuja in promovira nove kreativne presežke domače glasbene produkcije. Je izjemno uveljavljena oblika predstavljanja nove glasbene produkcije, ki ob intenzivni medijski podpori (programa Radia Študent, najav drugih medijev in obširne promocije) postavlja izjemno izhodišče za nadaljnji razvoj vzhajajočih glasbenih ustvarjalcev. Bistvo Klubskega maratona je, da omogoči prodor še neuveljavljenim kreativnim glasbenim skupinam.

Poziv za prijavo na natečaj za sodelovanje na Klubskem maratonu 2017.