17.05.2019

Poziv za prijavo na natečaj Klubski maraton 2019

Radio Študent poziva in spodbuja vse mlade in kreativne, še neuveljavljene glasbenike ter skupine, naj se prijavijo na natečaj za sodelovanje na Klubskem maratonu 2019. Prijave na natečaj sprejemajo do 7. junija 2019.

Press info

Poziv za prijavo na natečaj Klubski maraton 2019

Letošnjo jesen bo Klubski maraton ponovno obiskal številne avtonomne in mladinske klubske prostore po vsej državi. Na večtedenski turneji se bo predstavilo šest obetavnih glasbenih ustvarjalcev oziroma skupin, ki jih bo na podlagi prijav na natečaj izbrala strokovna komisija glasbene redakcije Radia Študent.

Poleg turneje, ki se bo odvijala vsak konec tedna od sredine septembra do 1. novembra s finalnim večerom v Ljubljani, bo Radio Študent izbranim klubskim maratoncem omogočil tudi izvedbo radijskega koncerta v živo, obsežno promocijo med maratonom in po njem ter studijsko snemanje skladb, ki bodo izdane na promocijski zgoščenki Klubski maraton 2019.

Prijave na natečaj sprejemajo do 7. junija 2019.

Prijava naj vsebuje:

- vsaj tri avdio posnetke (format .mp3, 320 kbps),

- naslove in besedila skladb,

- kratko predstavitev skupine oziroma posameznika,

- ime in priimek kontaktne osebe, elektronski naslov in telefonsko številko.

Prijave sprejemajo izključno na elektronskem naslovu: klubski.maraton@gmail.com

Klubski maraton Radia Študent je najpomembnejši generator nove glasbene ustvarjalnosti v Sloveniji, ki s svojim utečenim programom dela odkriva, spodbuja in promovira nove kreativne presežke domače glasbene produkcije. Je izjemno uveljavljena oblika predstavljanja nove glasbene produkcije, ki ob intenzivni medijski podpori (programa Radia Študent, najav drugih medijev in obširne promocije) postavlja izjemno izhodišče za nadaljnji razvoj vzhajajočih glasbenih ustvarjalcev. Bistvo Klubskega maratona je, da omogoči prodor še neuveljavljenim kreativnim glasbenim skupinam.

Poziv za prijavo na natečaj za sodelovanje na Klubskem maratonu 2019:

http://radiostudent.si/poziv-za-prijavo-na-natečaj-klubski-maraton-2019