05.10.2020

Prijave za Špil ligo so odprte

Kino Šiška letos že osmo leto zapored objavlja razpis za Špil ligo, serijo koncertnih nastopov srednješolskih glasbenih ustvarjalcev.

Press info

Prijave za Špil ligo so odprte

Osma sezona natečaja za dijaške glasbene ustvarjalce bo tokrat dobila domovanje v veliki dvorani Kina Šiška, kjer so ob zvenečih domačih imenih v zadnjih letih nastopili tudi Anderson .Paak, Skunk Anansie, Milky Chance, King Krule, Alice Phoebe Lou in številni drugi. Po spomladi že preizkušenem modelu virtualnih koncertov, imenovanem štream, se bomo v prihajajoča sezona vsaj deloma vrnila v normalnost. Najzvestejši obiskovalci bodo dogajanje spremljali v živo, seveda v skladu z aktualnimi ukrepi, medtem ko bo lahko neomejena množica ljudi, kot doslej, dogajanje spremljala digitalno.

Pravila Špil lige ostajajo enaka. Zatorej vabljeni, da se prijavite vsi dijaki in dijakinje, ki ustvarjate avtorsko glasbo – v zasedbi ali sami, od popa, rocka, punka, R’n’B-ja, metala do hip-hopa, elektronike, rap in vsega vmes –  ter ste jo pripravljeni v živo predstaviti občinstvu.

Nagrade v obliki snemanja singla, profesionalnega fotografiranja in popustov na mobilno naročnino ne čakajo le prvakov, pač pa vse finaliste tekmovanja.

Svoje vloge pošljite do ponedeljka, 19. oktobra 2020 do 12. ure!

PRIJAVA