12.02.2024

Razpis: Festival Slovenija v Draču

Festival Slovenija v Draču je eden izmed festivalov, ki se odvijajo v okviru festivalov Slovenija v (Si.In). Namen festivala je v čim boljši luči predstaviti Slovenijo in na kulturen način prikazati našo umetnost, navade in običaje.

Press Info

Razpis: Festival Slovenija v Draču

Festivali Slovenija v k sodelovanju na festivalu v Draču vabijo vse slovenske skupine, ki lahko s svojim programom sredi Drača, pričarajo slovensko vzdušje in prikažejo delček naše bogate kulturne umetnosti. K sodelovanju ste vabljeni pihalni orkestri, pevski zbori, mažorete, folklorne skupine, plesne in glasbene skupine, ulična gledališča, kulinarična društva in druge kulturne skupine.

Skupine morajo poslati prijavnico ter kratek opis delovanja s fotografijo najkasneje do 10. 3. 2024 - Festival se bo odvijal v primeru vsaj 100 prijavljenih udeležencev. V primeru prevelikega števila prijavljenih udeležencev, bo glavni selektor festivala odločitev o selekcioniranih skupinah sporočil najkasneje do 15. 3. 2024 - Skupine morajo same poskrbeti za prevoz v Drač in nazaj. V primeru da v Albanijo pripotujete z letalom, vam bo organizator proti plačilu organiziral transport iz letališča do hotela in nazaj. Drač svojega letališča nima, okoli 40 km je oddaljeno letališlče v Tirani - Starostne omejitve pri udeležencih ni.

Priloženo prijavnico pošljite najkasneje do 10. marca 2024 na e-mail naslov: slovenijavdracu@si-in.si.

 

 

NAZIV SKUPINE

 

 

 

 

NASLOV

 

 

 

MESTO

 

 

 

DAVČNA ŠTEVILKA

 

 

 

 

KONTAKTNA OSEBA

 

 

 

TELEFONSKA ŠTEVILKA

 

 

 

E-MAIL

 

 

 

ŠTEVILO UDELEŽENCEV FESTIVALA

 

 

 

  • V prilogi te prijavnice nam prosim posredujte še kratek opis Vaše skupine (WORD) in fotografijo (JPG), katere bomo uporabili za predstavitev skupin na naši FB in IG strani in za potrebe najave skupin za nastope

    ODGOVORNA OSEBA: