31.08.2023

Singlomat #35

Tu je že petiintrideseta YouTube playlista z aktualno domačo ustvarjalnostjo. V avgustovski ediciji se je nabralo 24 skladb.

Luka Zagoričnik

Singlomat #35

Pred nami je že petintrideseti SINGLOMAT, youtube playlista, ki smo jo zagnali na Odzvenu, z namenom predstavljanja aktualne domače glasbene ustvarjalnosti v obliki mesečnih sežetkov novih izdaj, novih pesmi in novih videospotov.

Petiintrideseti singlomat nam v mesecu avgustu prinaša 24 skladb raznorodnih žanrov. Z njo se poslavljamo od poletja in počasi vstopamo v jesenske dni, ko se festivalska in koncertna krajina malce umirita, zopet pa se poveča število novih izdaj in skladb. V njej boste slišali vse, od popa, rocka, elektronske glasbe, hiphopa, metala, indie rocka in popa, soula,  kantavtorstva in še česa. V izboru boste lahko slišali nove skladbe: Tschimy, Blaž, Lelee, RotorMotor, PTČ, Glista, SiXren​, UM, PJ, Majmunska posla, DEMM, Bull Shart, Mr. Smith, RANR, Sol may, Dark Sphere, Dwon, Papilla, Alya Elouissi, Don Allen, Mimi Margot, Jon Vitezič, Đouži pa Pero, Vesna Kovač ... Prisluhnite zvenu odhajajočega poletja, kupite kakšno ploščo in pojdite na kakšnega izmed koncertov ali poletnih festivalov, preberite kakšen članek, zapis, kritiko, intervju, prisluhnite kakšni radijski oddaji, ...