18.06.2018

Šiška Open 2018

Šiška Open 2018 se bo pred CUK Kino Šiška odvijal v petek, 22. junija 2018.

Press info

Šiška Open 2018

Na Trgu prekomorskih brigad pred Kinom Šiška se bodo na zadnji šolski dan predstavile najrazličnejše organizacije iz Šiške. Popoldan bodo organizatorji sedaj že tradicionalnega festivala za mlade ŠiškaFejst pripravili delavnice skejtanja, rolanja, bmx, hiphopa, breakdancea, grafitiranja in borilnih veščin, potekale bodo različne ustvarjalne delavnice, uživali boste lahko v branju v Knjižnici pod krošnjami, potekala bosta turnirja v ročnem nogometu in pinkponku, predstavile pa se bodo tudi nevladne kulturne organizacije iz nekdanje stavbe Občine Šiška.

Večer se bo pričel s finalom Špil lige, prve lige dijaških bendov Kina Šiška, na katerem se bodo predstavile najboljše glasbene skupine sezone 2017/2018 – SickBreed, In the Attic, O.K. Junior in Garlik. Za zaključek Šiška Open pa je napovedan še brezplačen koncert Prismojenih profesorjev bluesa.

Vstop na vse dogodke je prost! Natančnejši časovni razpored po dejavnostih je na voljo tukaj. V primeru dežja boste suho zavetje našli v Kinu Šiška.