14.05.2020

Spletni koncert Katalene in zbiranje sredstev za Solidarni s kulturo

Zavod Nazaj na konja – Družinski center Kidričevo prireja 15. maja, ob mednarodnem dnevu družin, koncert v Konjeniškem parku Starošince. Nastopila bo skupina Katalena, dogodek, ki bo potekal prek spleta, pa se bo odvil pod geslom »ker iz družin zraste družba.«

Press info

Nazaj na konja

Zavod Nazaj na konja in skupina Katalena ob mednarodnem dnevu družin zbirata solidarnostna sredstva za Solidarni s kulturo!

Kje: Konjeniški park Starošince | spletni prenos na:

→ FB 
→ YouTube 
Kdaj: 15. maj, ob 20.30 | posnetek koncerta bo na ogled do 17. 5., do 24.00

Družina ni samo izraz za najožje sorodstvo, družina je drugo ime za medsebojno razumevanje, varnost, zaupanje, ljubezen in spoštovanje, kar so vrednote, v skladu s katerimi organizacija Nazaj na konja deluje že petnajst let.

Svoje poslanstvo – spletanje vezi med konji, otroki, ljudmi in naravo – so tokrat popestrili s pomočjo glasbe, s koncertom s solidarnostno noto.  Koncert bo zaradi dobro znanih razlogov potekal prek spleta, med in po koncertu bo namreč mogoče nameniti prispevek projektu Solidarni s kulturo, namenjemu socialno ogroženim delavkam in delavcem v kulturi, ki so ostali brez kakršnihkoli sredstev zaradi ohromitve javnega življenja, v posebej težkih okoliščinah pa so se znašli starši samohranilci in družine, v katerih sta oba starša brez rednega prihodka. 

Kako lahko pomagate oziroma kako do pomoči na: solidarniskulturo.org

Donacije bodo sprejemali vse do nedelje, 17. 5., do 24.00, do takrat bo na ogled tudi posnetek koncerta. 

Donirajte na:
Rdeči križ Slovenije - Območno združenje Ljubljana
Tržaška cesta 132
1000 Ljubljana
SI56 61000 11 22 33 44 82
Delavska hranilnica d. d.
SWIFT ali BIC: HDELSI22
sklic ali referenca: SI00 16032020

Ne pozabite na sklic!

Donacije brez sklica bo RKS-OZ Ljubljana namenil socialno ogroženim občanom Mestne občine Ljubljana ter okoliških občin.

Katalena
Nazaj na konja