05.03.2020

V štajersko prestolnico ponovno prihaja najtrša veselica

V soboto, 21. marca 2020 se bodo v mariborski Dvorani Gustaf ponovno slišali najtrši ritmi hardcore glasbe.

Press info

Maribor Goes Hardcore

Obiskovalci prireditve Maribor Goes Hardcore bodo slišali od surovih in evforičnih ritmov, pa vse do industrijskega lomljenja in strahovladnega pokanja. Vmes pa se bodo zvrstili tudi nastopi v živo, fuzijska reakcija, posebno presenečenje in najboljša hardcore glasba izpod prstov tujih in slovenskih hardcore borcev.

Tokrat je Factory of Sound v Štajersko prestolnico prvič povabil avstrijskega drobilca plesišč, hardcore težkokategornika, ki sliši na ime Poley Tight. Pričakujete lahko najtrše in neizprosne hardcore udarce, ki vas ne bodo pustili ravnodušne. Iz Industrial Strength založbe prihaja Mr. Madness, ki se bo predstavil s svojim dj nastopom in nastopom v živo, s čimer bo poskrbel za nekoliko drugačno vzdušje. Nastop v živo po izpeljal z inštrumentom, ki pa naj za sedaj ostane skrivnost.

Ob bok se jima bodo postavili slovenski hardcore borci. Za ogrevanje bo poskrbel PhoenX, publiko bo razvajal s surovimi in evforičnimi ritmi. Sledita še dve hardcore bitki, ena je bila izvedena že na prejšnjem dogodku v septembru lansko leto, in sicer bitka med HKH in Defined Insanity, ki bosta kot vedno do sedaj poskrbela za dober izbor glasbe in udarne ritme. Druga bitka pa se bo dogodila prvič, Spranex, ki je že nastopal v Mariboru s samostojnimi nastopi oziroma v nastopu skupaj z Banetom, bo tokrat moči združil s Skullbasherjem.

Na oder Dvorane Gustaf se po svojem prvem uspešnem nastopu, vrača Fusion Reactor, ki je tokrat dobil tudi svoje uradno ime. Nastop bo nekoliko večji in dopolnjen. Za konec bodo na sporedu industrijsko lomljenje zvokov, ki jih proizvajajo železokrivni obrati, za katere bo poskrbel Paymon.

Ker pa pri Factory of Sound gledajo tudi na varnost obiskovalcev ter želijo, da se varno pripeljete in odpeljete z dogodka, so za vse, ki se boste odločili priti iz drugih krajev, organizirali avtobusni prevoz. Avtobus bo svojo pot pričel v Portorožu, s postankom v Kopru, do Ljubljane, preko Celja do Maribora. Seveda vas bo po enakem postopku, le v obratni smeri, pripeljal do vstopnega kraja. S predhodnim dogovorom je mogoč postanek tudi v krajih po poti. Za vse informacije in prijave, ki jih sprejemajo le do 10. marca 2020, so vam na voljo na spletnem naslovu factory.of.sounds@gmail.com.