07.02.2023

Spletna delavnica digitalnega marketinga in promocije

V sodelovanju s portugalskim združenjem AMAEI organiziramo webinarje na področju digitalnih pretočnih platform. Tokrat je na vrsti webinar »Digitalni marketing ter promocija«, ki bo potekal v treh delih.

press

Digital promotion

Vodja spletnega seminarja bo Grace Puluczek, ki ima 13 let izkušenj na področju trženja za multinacionalna podjetja elektronike in iger, prežema pa jo vseživljenjska strast do glasbe. V začetku leta 2017 je prevzela vodenje BalconyTV Madrid in ustanovila glasbeno svetovalno podjetje imenovano 3Notes. Njeno podjetje ponuja prilagojene storitve za umetnike, založbe in izvozne pisarne, vključno z njihovim upravljanjem, promocijo, sinhronizacijo, organizacijo konferenc, digitalnim trženjem in blagovnimi znamkami.

Od leta 2020 sodeluje s švedskim Future Echoes Showcase Festivalom kot glavna evropska koordinatorka in  na Berklee College of Music Valencia predava o glasbenih znamkah.

Družili se bomo preko spleta, in sicer:

-        v sredo, 22. februarja ob 18.00. Tema: digitalna komunikacija (skupaj z gostjo Pepo Álvarez – direktorico za komunikacijo na družabnih omrežjih pri podjetju Wegow)

-       v četrtek, 2. marca ob 18.00. Tema: »playlisting«

-       v sredo, 15. marca ob 18.00 Tema: digitalna promocija

Udeležba je  brezplačna, obvezna je prijava. Webinarji bodo potekali v angleščini.

Prijavite se TUKAJ.

Digitalni vlak za slovensko glasbo je projekt konzorcija SIGIC - Slovenski glasbenoinformacijski center, Zavod SPLOH in Zavod Jazz Cerkno, ki ga sofinancira Ministrstvo za javno upravo v okviru Javnega razpisa za digitalno preobrazbo nevladnih in prostovoljskih organizacij ter povečanje vključenosti njihovih uporabnikov v informacijsko družbo 2021–2023. Namen projekta je spodbujati in razvijati prisotnost aktualne in pretekle slovenske glasbe skozi sodobne digitalne distribucijske streaming platforme ter promovirati uporabo te glasbe skozi različna promocijska orodja.