05.05.2021

Festival Lent: Razpis za mlade glasbenike - KMŠ oder 2021

Do 5. maja so odprte prijave za mlade, lokalne, še neuveljavljene glasbenike za nastop na KMŠ odru Festivala Lent.

Press Info

KMŠ Oder (Festival Lent)
Foto: arhiv organizatorja

Festival Lent v sodelovanju s Klubom mariborskih študentov že vrsto let podpirata in spodbujata mlade umetnike na njihovi glasbeni poti. Tudi letos ste vabljeni, da se predstavite širši publiki, sodelujete na enem največjih glasbenih in kulturnih festivalov.

Če si star do 30 let in prihajaš iz Štajerske, vabljen, da sebe ali svojo glasbeno skupino do 5. maja 2021 prijaviš na razpis za nastop na KMŠ odru in začutiš utrip Dravske ulice in Festivala Lent!

Prijavi se tukaj: https://forms.gle/dm853b9FiQqu8gpa8

Prijava naj vsebuje:

- 1 priredbo pesmi drugega glasbenega izvajalca po lastni izbiri,
- 1 lastno glasbeno delo (v primeru, da ga imaš/imate),
- vaš opis oziroma opis vaše skupine,
- fotografijo in
- kontaktno osebo ter njene podatke (e-mail in telefonsko številko).

Organizatorji bodo v celoti poskrbeli za promocijo tvojega/vašega nastopa preko njihovih množičnih komunikacijskih kanalov - z objavami, plakati in drugimi promocijskimi materiali. Nastop na KMŠ odru ponuja novo doživetje pred publiko, ki te/vas bo zagotovo nagradila z bučnim aplavzom.

Obiskovalci Festivala Lent bodo ponovno iskali glasbenika, glasbenico ali glasbeno skupino, ki bo najbolj navdušila. Zmagovalec bo prejel denarno nagrado v višino 500 EUR. Nekomu izmed vas pa se bo ponudila tudi edinstvena priložnost, da prihodnje leto nastopi na enem izmed največjih odrov Festivala Lent.

*Udeleženci za svoj nastop ne prejmejo honorarja.