23.02.2018

Odprt razpis za Festival Scena 2018

Kulturno društvo Mladinski center Indijanez izdaja razpis za sodelovanje mariborskih glasbenih skupin / glasbenikov na glasbenem Festivalu Scena, ki se bo letos odvijal od 30. marca do 1. aprila 2018 v Mariboru v dvorani Štuk.

Press info

Festival Scena

Ideja Festivala Scena je nastala v želji, da glasbena kultura in raznolikost v Mariboru ostaneta prisotna in da se glasbena sfera v prihodnosti še naprej korenito razvija in zaznamuje prostor in čas na področju kulture.

Organizator glasbenike z razpisom poziva, da se prijavijo in s koncertom sodelujejo na festivalu. Na festival se lahko prijavijo tudi glasbene skupine, ki ne izvajajo izključno avtorske glasbe.

Zaradi obsežnosti projekta in nerednim financiranjem organizator udeležencem ne bo mogel poplačati s honorarjem, obljubljamo pa nekaj, kar je za glasbeno sceno in glasbenike tudi pomembno in vredno, tj. kulturno-glasbeno izmenjavo v velikem obsegu in polno tehnično in logistično podporo pri nastopu. Organizator bo zagotovil osnovno glasbeno opremo, ozvočenje, profesionalne tehnike, lučkarje in vse ostalo, kar je potrebno za dobro izvedbo glasbenega nastopa.

Pogoji sodelovanja:

Na razpis se lahko prijavijo glasbeniki / glasbene skupine iz Maribora in njegove bližnje okolice (30km).

Razpisni rok:

Razpis se zaključi 11. marca 2018. Prijave, ki bodo prispele po navedenem roku praviloma ne bodo upoštevane.

Prijava:

Na spletni strani www.pekarna.net izpolnite vprašalnik oz. kliknite na spodnjo povezavo:

http://pekarna.net/novica/festival-scena-2018

Obveščanje o izboru:

Po končanem razpisu bomo  naredili selekcijo, saj smo časovno omejeni in se vsi mariborski glasbeniki enostavno ne bodo mogli predstaviti.

O izboru nastopajočih vas bomo obvestili po elektronski pošti oz. na naveden kontakt.

Informacije v zvezi z razpisom:

Za več informacij nam pišite na pisarna@indijanez.si

Obrazec za prijavo:

http://pekarna.net/novica/festival-scena-2018