20.04.2021

Javno povabilo - Music Slovenia na virtualnem sejmišču Jazzaheada

SIGIC in Music Slovenia bosta tudi letos sodelovala na največjem evropskem jazzovskem sejmu Jazzahead, ki tokrat poteka v virtualni obliki. Vse zainteresirane vabimo k izpolnitvi obrazca za vključitev v predstavitev. Rok: ponedeljek, 26. april.

SIGIC

Jazzahead

Projekt predstavitve na Jazzaheadu 2021 je del programa SIGIC, ki je vključen v Platformo Centra za kreativnost, ki deluje pod okriljem MAO Slovenija in ga financirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Sklada za regionalni razvoj. 

Letošnji Jazzahead bo potekal v virtualnem okolju, prav tako bodo virtualno predstavljeni vsi sodelujoči na sejmiškem delu festivala. Na virtualni stojnici želimo predstaviti široko paleto slovenskih akterjev s področja jazza in sorodnih žanrov. K prijavi vabimo glasbenike in zasedbe, jazzovske festivale in prizorišča, ki v program vključujejo jazz, jazzovske založbe, bookerje in promotorje ter medije, ki pokrivajo jazz. Prijavite se lahko v več kategorijah, pri čemer je potrebno za vsako kategorijo izpolniti svoj obrazec. Prijave niso omejene, priporočljiv pa je fokus na tiste projekte, ki so mednarodno relevantni oz. izkazujejo potencial mednarodnega preboja. 

Izpolnjene obrazce sprejemamo do ponedeljka, 26. aprila. Izpolnite ga lahko tukaj ali preko povezave