04.05.2021

Kampanja zbiranja finančne podpore za festival MetalDays

Organizatorji festivala MetalDays, ki se že vrsto let odvija na tolminskem Sotočju, so zagnali GoFundMe kampanjo zbiranja finančnih sredstev.

Press Info

MetalDays 2021

Ekipa festivala Metaldays se po pomoč obrača na vse svoje simpatizerje ter tiste, ki ste festival kdaj že obiskali ali ga imate namen obiskati v prihodnje, kot tudi na vse ljubitelje težkometalne glasbe, saj je zaradi negotovosti v zvezi z organizacijo koncertnih dogodkov na globalni ravni ogrožen tudi prihodnji obstoj festivala.

Izjava organizatorjev:

Dragi prijatelji,

potrebujemo vašo pomoč. Zavoljo pandemije, ki je bila razglašena v marcu 2020, smo neoperativni že drugo leto zapored. Zato potrebujemo finančno podporo, ki bi nam omogočila nadaljnje delovanje, ohranitev zaposlitve naše ekipe, pokritje mesečnih stroškov in konec koncev tudi to, da bi lahko izpeljali naslednjo izdajo festivala Metaldays, kar vključuje tudi bukiranje izvajalcev in vse predpriprave za njegovo izpeljavo.

Z naročilom kakšnega izmed uradnih Metaldays spominkov pomagate obstanku festivala v teh težkih in čudnih časih. Na naši uradni spletni trgovini se bo gotovo našlo kaj zanimivega za vsakogar. Verjamemo, da boste našli tudi kaj za vas, zato vas vabimo, da obiščete povezavi:

https://shop.metaldays.net/kategorien/merchandise

Na voljo so tudi posebni paketi presenečenja.

GoFundMe