21.05.2020

Koncert na daljavo iz Sokolskega doma

V času, ko obisk koncertov in ostalih kulturnih dogodkov še vedno ni mogoč, so v Sokolskem domu v Škofji Loki za vas pripravili Koncert na daljavo. 

Press info

Koncert na daljavo iz Sokolskega doma
Foto: Press info

Poslušalce vabijo, da podprete delo priznanih glasbenikov Ane Julije Mlejnik, Luke Železnika in Miloša Mlejnika in jim s svojim prispevkom pomagate zbrati 1500 €. S tem boste omogočili objavo koncerta na spletu in si zagotovili prednosten ogled treh skladb iz zakladnice klasične glasbe.

Vabilo glasbenikov si lahko ogledate TUKAJ.

Ana Julija Mlejnik: “Hvaležni smo za možnost, da lahko kljub siceršnji socialni distanci skupaj muziciramo v družinskem krogu: Luka Železnik na flavti, Ana Julija Mlejnik na violini in Miloš Mlejnik na violončelu. Da bi vam omogočili kar se da izvirno izkušnjo koncerta na daljavo, smo se povezali z Borisom Bizjakom, ki bo posnetke uredil v končno obliko, zelo pa smo veseli tudi podpore s strani Občine Škofja Loka in Sokolskega doma.

Projekt lahko podprete preko crowfundinga, množičnega financiranja s sredstvi v obliki manjših finančnih prispevkov s strani večjega števila posameznikov za namen uresničitve projektov.

Cilj organizatorjev je zbrati 1500 €, akcija pa traja do 5. junija 2020. Minimalna donacija za podporo koncerta je 10 €.

Vsak sodelujoči donator bo na koncu akcije po e-pošti prejel povezave do treh video posnetkov koncerta (Joseph Haydn: Londonski trio št. 1 v C-duru, Heinrich Ignaz Franz von Biber: Sonata št. 1 (Marijino oznanenje) iz cikla “Sonate rožnega venca, Ludvig van Beethoven: Variacije na temo “La ci darem la mano).

Svoj prispevek lahko oddate TUKAJ.