17.03.2021

Predstavitev nove knjige dr. Mire Omerzel-Mirit in predekvinokcijski zvoki ansambla Vedun

V četrtek, 18. marca 2021 ob 19. uri bo avtorica Mira Omerzel-Mirit predstavila svojo novo knjigo (online), ki je namenjena trenutnim časom, iskanju dobrega počutja, zdravja in miru... V knjigi se je avtorica dotaknila številnih prezrtih (a pomembnih) sporočil življenja, energijskega napajanja, kriznih situacij, bolezni in bolečine, moči urejajočega zvoka...

Press info

Predstavitev nove knjige dr. Mire Omerzel-Mirit in predekvinokcijski zvoki ansambla Vedun

Dogodek bodo popestrili zvoki ansambla Vedun. Glasbeniki - terapevti bodo izvajali spontane trans-zvoke v starosvetnih melosih ter z glasbili različnih kultur in časov.

Do sedaj se je razpravljalo predvsem o klimatskih problemih, o duhovnih gibalih obstoječih stanj in kriz pa le malo. Duhovna počela oblikujejo svet. Naša realnost nastaja najprej na duhovnih ravneh. Na ravneh zavesti. Širjave zavesti in zavedanja pa so pri ljudeh različne, zato vidimo in dojemamo svet na razne načine. Ravni zavesti porajajo misli in zaznavanje ter dogajanje. Ne, nismo enaki! Zelo različni smo − tako kot naši prstni odtisi. Lahko sicer iščemo podobnosti in različnosti. In jih spoštujemo. Naš dokaj materialistični in pridobitniški svet je žal duhovna gibala v veliki meri prezrl. A na srečo ne vsi. Zato te knjige iz te nove serije knjig z duhovnimi vsebinami, v katerih se prepletajo in sestavljajo sozvočja življenja, duhovnih gibal in znanstvenih spoznanj.

Povezava na dogodek: https://youtu.be/vyWQt0uPoYY

Več informacij o knjigi na spodnji povezavi: https://www.veduna.si/Sozvocja-zivljenja-1.htm