12.03.2021

United POP: Organizacija Butik festivala

Se želiš spoznati s svetom managementa? Ugotoviti vse o tem, kako organizirati mednarodni festival elektronske glasbe na sanjski lokaciji? Izvedeti več o tem kako se organizatorji festivali soočajo s pandemijo? V soboto, 13. marca 2021 ob 11. uri, se pridruži United POP Online delavnici z ekipo Butik Festivala.

Press Info

United POP

Sobota, 13. marec 2021 ob 11. uri (spletni dogodek)
United POP delavnica


Več o delavnici


Butik Festival je festival elektronske glasbe, ki je svojo pot pričel leta 2019. Delavnice se bosta udeležila so-ustanovitelja projekta, Gašper Sovdat in Romina Gerbec. Festival Butik na idilični lokaciji tolminskega Sotočja, tri dni združuje goste iz več evropskih držav. Gašper in Romina bosta med drugim predstavila idejno plat projekta, birokratske izzive, soočanje s pandemijo in še marsikaj zanimivega.

Več o akademiji

United POP z več kot 30 let izkušenj in 23. lokacijami po svetu pripravlja udeležence na kariero in delo v kreativnih industrijah. Zagotovite si kakovostno izobraževanje, ki je tesno povezano z praktičnimi izkušnjami in spoznajte izobraževalne možnosti v okviru POP akademije s sproščenim pogovorom z našimi predavatelji.

Prijava

Prijaviš se lahko na linku v tem Facebook eventu. Prijava je brezplačna in obvezna. Na brezplačni delavnici boš imel/a tudi možnost izvedeti več o izobraževanju na United POP akademiji, programih v zvezi z fotografijo ter kako postati United POP študent!

Link

https://www.eventbrite.com/e/143985016059