13.01.2021

United POP akademija: Kako se miksajo hiti skupine Dan D?

V soboto, 16. januarja 2021 bo potekal online dan odprtih vrat United POP akademije in se nauči tehnike miksanja zasedbe Dan D.

Press Info

United POP akademija: Kako se miksajo hiti skupine Dan D?

VEČ O DELAVNICI

Glasbeni producent in zvočni inženir Robi Bulešić bo v delavnici proučili kreativne tehnike miksanja ene bolj poznanih slovenskih zasedbe Dan D in njihove pesmi ''Ne naredi mi tega''. Z delom v dejanskem projektu in praktičnih primerih se boste z Robijem poglobili v vse aspekte miksanja in hkrati obdelali zanimivo temo miksanja 8D zvoka, ki je nastala za omenjeno pesem!

Robi Bulešić je glasbeni producent in inženir ter član studijske ekipe BearTracks. Sodeloval je z znanimi glasbeniki kot so Elvis Jackson, Dan D, Low Peak Charlie, NOAIR, Nuška Drašček, Andraž Hribar, Pankrti in veliko več. Hkrati že več let predava svoje znanje mlajšim generacijam, kot predavatelj v domeni audio produkcije. Delavnica je namenjena vsem, ki se želijo ukvarjati z audio produkcijo in hkrati tistim, ki že imajo več izkušenj.

 VEČ O AKADEMIJI

United POP z več kot 30 let izkušenj in 23. lokacijami po svetu pripravlja udeležence na kariero in delo v kreativnih industrijah. Zagotovite si kakovostno izobraževanje, ki je tesno povezano z praktičnimi izkušnjami in spoznajte izobraževalne možnosti v okviru POP akademije s sproščenim pogovorom z našimi predavatelji.

 PRIJAVA

Prijaviš se lahko na linku v tem Facebook eventu. Prijava je brezplačna in obvezna. Po prijavi boš na email prejel/a navodila o tem kako pristopiti do brezplačne delavnice. Na brezplačni delavnici boš imel/a tudi možnost izvedeti več o izobraževanju na United POP akademiji, programih v zvezi z glasbeno produkcijo ter kako postati United POP študent!

 LINK

https://www.eventbrite.de/e/135822104571