26.05.2022

Ustvarjeno v Sloveniji

V petek, 27. maja 2022 bo ob 18.00 v Palači Cukrarna otvoritev razstave Ustvarjeno v Sloveniji. 

Press info

Razstava CZK

Razstava se ozira na skoraj petletno obdobje delovanja Centra za kreativnost in kot enega pomembnejših programskih sklopov CzK bo predstavljena tudi Partnerska mreža, katere član je tud SIGIC.

Razstava Ustvarjeno v Sloveniji se ozira nazaj na prehojeno, skoraj petletno obdobje delovanja Centra za kreativnost in predstavlja izbor nekaterih pomembnejših projektov in del slovenskih ustvarjalcev, izbranih na razpisih Ministrstva za kulturo ter sodelujočih v programih, izobraževanjih, mednarodnih predstavitvah in razstavah CzK, kot so Partnerska mreža CzKMade in SloveniaPrihodnost bivanjaPrenos veščin, Design DiningSlovenski oblikovalski pogrinjekAdorno: Voyage in drugih. Predstavlja vpogled v delo in projekte živahne in ustvarjalne skupnosti, katere skupni imenovalec je zmožnost tvoriti spremembe v družbi in misliti drugačno, vključujočo in trajnostno prihodnost.

Vabljeni, da si izbor projektov in del slovenskih ustvarjalcev podrobneje ogledate na razstavi v Palači Cukrarna, med 27. majem in 2. oktobrom 2022. Otvoritev razstave bo v petek, 27. maja, ob 18. uri.