10.02.2020

Kulturni bazar, 9. april 2020

Odprte so prijave na program največjega nacionalnega strokovnega usposabljanja na področju kulturno-umetnostne vzgoje.

SIGIC

Kulturni bazar, 9. april 2020

Kulturni bazar 2020 vključuje več kot petdeset dogodkov: predstave, predstavitve, predavanja, delavnice in vodenja po razstavi, ki so namenjeni strokovnim delavcem in študentom z različnih področij (vzgoje in izobraževanja, kulture, kmetijstva in prehrane, zdravstva, sociale, okolja in prostora, športa …). Osrednja tema dvanajstega Kulturnega bazarja, ki bo potekal 9. aprila 2020 v Cankarjevem domu v Ljubljani, je Enaki v različnosti.

Za področje glasbe so bile izbrane naslednje vsebine:

Štihova dvorana, 10.30 – 11.15, glasbeno tolkalna delavnica Moje telo je tudi moj inštrument z Jako Strajnarjem

Štihova dvorana, 14.00 – 15.00, predstavitveni nastop Marko skače… enako, a drugače! z mag. Mojco Leben (Etnika) in Julianno Laposa (Zala Band)

Dvorana M2, 16.00 – 17.00, glasbeno pevska delavnica Kdo potrebuje uspavanke? s Katarino Juvančič

Dvorana E1, 10.30 – 11.30, predavanje Pestrost zvokov v našem okolju / Od zvoka do glasbe in ropota z dr. Sonjo Jeram (NIJZ) in dr. Katarino Habe (AG UL)

V SNG Opera in balet Ljubljana si lahko ogledate operno hišo, zakulisje in predstavo Prvo srečanje z opero, delo baletnega ansambla in gledališki atelje.

V Slovenski filharmoniji pa vas čaka predstavitev vsebin, ki jih SF prireja za mlado občinstvo ter Tolkalni krog.

Za ogled oziroma udeležbo je potrebna prijava, število mest je omejeno, zato priporočamo, da se prijavite čimprej, saj se kapacitete zelo hitro polnijo.

Vabilo

Program

Prijavnica