19.08.2016

Poletni glasbeni tabor Attacca, 25. - 31. avgust 2016

Carmina Slovenica, ki že več kot 50 let mladim nudi kakovostno glasbeno in gledališko udejstvovanje ter aktivno preživljanje prostega časa, pripravlja konec poletnih počitnic ponovno Poletni glasbeni tabor Attacca.

Press info

Poletni glasbeni tabor Attacca 2016

Na Poletni tabor Attacca se lahko vpišejo vsi, ki imajo veselje do glasbene, plesne in gledališke ustvarjalnosti, jih zanimajo nove izkušnje, želijo ustvariti nova prijateljstva, pripadati skupini, biti kreativni; torej vsi tisti, ki so teden počitnic pripravljeni nameniti umetnosti in druženju z vrstniki.

Lansko leto je s petjem, igranjem na instrumente in plesom več  kot 150 otrok spoznavalo različne glasbene zvrsti, bisere svetovne glasbene dediščine, kulturo in tradicijo svojega in drugih narodov ter seveda tudi glasbo našega časa. In ob tem so se imenitno zabavali!

"Bila je izredno lepa izkušnja. Občutek, ko smo združevali petje in ples, je bil neverjeten in bi zato naslednje leto zagotovo spet obiskala tabor. Navdušena sem nad tem, koliko smo dosegli."
Udeleženka, 2015

Vabljeni torej na vpis v Poletni glasbeni tabor Attacca, ki bo potekal 25., 26., 29., 30. in  31. avgusta 2016 v Unionu v Mariboru.

Vabljeni v dve starostni skupini:

Junior: 8–11 let  (16.00-19.00)
Prime: 12 let  in več  (10.00-13.00)

Delavnice bodo vodili priznani umetniki in pedagogi:
Damir Mazrek, glasbenik – tolkala
Katarina Barbara Kavčič, plesalka in plesna pedagoginja – gibalna delavnica
Jasna Drobne, glasbena pedagoginja –  petje in kreativne delavnice 
Lucija Sel, specialna pedagoginja – petje, gib in kreativne delavnice
Andreja Šmigoc, glasbena pedagoginja  – petje in gib
Klavdija Zorjan Škorjanec, glasbena pedagoginja in docentka za Willems metodo – kreativno glasbeno opismenjevanje po metodi Edgarja Willemsa
Živa Horvat, glasbena pedagoginja – kreativno glasbeno opismenjevanje po metodi Edgarja Willemsa

Program delavnic: petje, igranje tolkal, ples, poslušanje glasbe, razvijanje glasbenega posluha in ritma, zaključna produkcija  31. 8. 2016 ob 18.00 v dvorani Union

Predhodno znanje ni potrebno!

Vpis za prvih 40 udeležencev brezplačen, za nadaljne cena tabora 40 EUR.

Več o prijavi